Peleti kot energent ponujajo odlično alternativo fosilnim gorivom. V zadnjih letih so majhne peči na pelete doživele ne sluten razvoj in se v udobju ogrevanja primerjajo s pečmi na plin ali kurilno olje. Peči na pelete cenik le teh se neprestano spreminja s širitvijo ponudbe na tržišču. Cene peči so vedno nižje, peleti cena le teh za razliko od fosilnih goriv, ki je iz dneva v dan višja, ostaja nespremenjena. Ravno tako ni bojazni, da bi tega obnovljivega vira energije v kratkem zmanjkalo.

 

 

Poznamo več vrst omenjenih peči:

    • centralne na pelete

http://tdr.my/skunk-seeds-1/ http://springhelpfoundation.org/best-cannabis-seeds-bank/

  • kaminske na pelete za etažno ogrevanje
  • kaminski vložki in kaminske peči za ogrevanje posameznih prostorov

 Če imate peč za ogrevanje vašega doma, pa bi radi zamenjali na peč na pelete, je to možno storiti hitro, brez, da bi posegali v obstoječ sistem ogrevanja. Za montažo tudi ni treba skrbeti ker lahko peči na pelete namestimo v katerikoli prostor brez, da bi vanj gradbeno posegali. Kar se tiče vzdrževanja peči na pelete, je podobno kot pri pečeh na fosilna goriva. Ponudba peči je zelo raznolika, in jih je možno uporabiti tudi za ogrevanje raznih manjših gospodarskih, stanovanjskih in počitniških objektov, kot tudi posamezne prostore.

 

Peči na pelete

 

PRIMERJAJTE CENE PELET


V kolikor ste pred nakupom pelet, potem morate preverite kakšne so cene pelet, ki jih je možno dobiti na slovenskem trgu.

S klikom na sliko do vseh potrebnih informacij. Cena, kakovost, vrsta lesa, % pepela, ...

Peleti cena
Z nakupom kotla lahko privarčujete!

Peč na pelete

Cena kurilnega olja strmo narašča. Kako se izogniti velikim stroškom ogrevanja? Naj elegantnejši način so zagotovo peči na pelete. Če želite brezplačno ponudbo, oziroma več informacij o kotlih na pelete, nas kontaktirajte na 041 711 997 ali preko elektronske pošte viktor.rukse@gmail.com! Ponujamo vam pestro izbiro kvalitetnih peči in možnost preureditve vaše kurilnice.

Kategorije